Støbning af fundament i Roskilde, Køge og Holbæk

Starten på ethvert succesfuldt byggeri er et godt fundament. Aunskov kloak og projektering ApS kan som autoriseret kloakmester og entreprenør bygge det fundament, der skal ligge under din ejendom, så du kan få opført ejendommen på et sikkert og stabilt underlag.

Et sikkert fundament skal bygges af fagfolk, der ved, hvad de har med at gøre. Undgå ærgrelser og sætningsskader, og lad Aunskov kloak og projektering ApS støbe fundamentet under dit hus, din virksomhed, din garage eller dit fritidshus. Så ved du, at grundlaget er i orden.

Aunskov kloak og projektering ApS støber det rette fundament

Der er ingen grund til at ofre store summer på et nyt byggeri, hvis du ikke sikrer dig, at fundamentet er i orden. Som entreprenør med mange års erfaring kan Aunskov kloak og projektering ApS støbe det fundament, din ejendom skal hvile på.

Den danske jord er ikke bare jord, men består af mange forskellige jordtyper, nogle blødere end andre. Derfor er det vigtigt, at du får undersøgt, hvilken type jord, der er på din grund. Når fundamentet til din ejendom skal støbes, tager man udgangspunkt i jordtypen, men heldigvis kan stort set alle danske ejendomme bygges på et randfundament af beton.

Som kloakmester og entreprenør gennem mere end 10 år har vi massiv erfaring med at støbe fundamenter til alle typer byggeri. Uden det rette fundament bliver et byggeprojekt aldrig godt. Vi ved, hvor vigtigt fundamentet er, og vores dygtige medarbejdere kan håndtere alle typer fundamenter:

  • Grundstøbning af fundamenter
  • Store og små støbefundamenter
  • Nybygning, ombygning og tilbygning
  • Reparation og renovering

Vi kan støbe fundamenter til både store og mindre nybyggerier, og som autoriseret kloakmester lave det tilhørende kloakarbejde.

Er der tale om en ombygning eller en tilbygning, er det vigtigt, at man også her fokuserer på at få fundamentet på plads, og få støbearbejdet udført af professionelle folk.

Professionelt fundament arbejde

Aunsskov Kloakmester og Entreprenør tilbyder bl.a.:

  • Fjernelse af eksisterende fundament
  • Udførelse af kloakarbejde
  • Opfyldning med sand og komprimering af sand
  • Udgravning til fundament
  • Støbning af fundament – inklusiv afretning, isolering og armeringsnet
  • Støbning af gulv, så det er klar til belægning

Vi ved, at man som regel gerne vil i gang og videre med et byggeprojekt, og at støbning af fundament derfor skal ske uden unødige forsinkelser. Hos Aunskov kloak og projektering ApS gør vi alt, hvad vi kan, for at leve op til din tillid og overholder både tidsplaner og prisaftaler. Så du får et stabilt fundament at bygge videre på.

Få et tilbud på et stabilt fundament

Aunskov kloak og projektering ApS kører dagligt ud som kloakmester og entreprenør i Roskilde og Køge, og vi dækker hele Sjælland, når der skal støbes solide fundamenter og laves professionelt entreprenørarbejde. Skal du have støbt et større eller mindre fundament og ønsker en konkurrencedygtig pris, kommer vi gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 40 88 58 30 – så er dit fundament i orden.


Autoriseret Kloakmester & Entreprenør