Belægning i Roskilde, Køge, Holbæk

Når fundamentet er i orden, kloakeringen er på plads, og der er lavet effektiv dræning, kommer det der ligger over jorden. Hos Aunskov kloak og projektering ApS kan vi lave flotte resultater både over og under jordoverfladen, og som entreprenør og kloakmester kan vi etablere flot og stabil belægning, du vil glæde dig over i mange år.

Skal der anlægges en ny terrasse eller etableres en ny indkørsel, har vi mange års erfaring i at lave flot belægning med betonsten og fliser.

En ny indkørsel giver hele ejendommen et løft

Uanset om du allerede har en indkørsel, eller du går og drømmer om at få lavet en, vil en ny indkørsel med flot belægning give din ejendom et kvalitetsmæssigt løft. Indkørslen og adgangsforholdene er det første man ser, når man kommer til en ejendom, både hos private og hos virksomheder, og hvis en ny indkørsel signalerer vedligehold, præger det hele ejendommen.

Hos Aunskov kloak og projektering ApS kan vi lægge ny indkørsel, præcis som du ønsker det. Skal den være til en eller flere biler, og skal der være plads til fx cykler, barnevogne, et skur til haveredskaber eller etableres bede i tilknytning til indkørslen, så lægger vi din indkørsel i den størrelse og udformning, du ønsker.

Vi laver gerne hele indgangspartiet, så det passer til trappe og stier. Med en belægning i betonsten er du fri for at skulle gå og luge ukrudt og slå græs. Og så får du ikke slæbt en masse jord og snavs med ind i huset.

Med en ny terrasse kan du nyde de lyse timer

Hos Aunskov kloak og projektering ApS har vi lagt mange terrasser, og vi lægger også gerne en ny terrasse hos dig. Med en ny terrasse kan du sidde ude og nyde de lyse stunder og lange sommeraftener, og vi kan opføre den i den størrelse, du ønsker. Måske skal det være familiens nye spisestue, for med en markise over en smuk ny terrasse kan du skabe dig et helt nyt uderum.

Vi kan lægge betonsten og fliser hele vejen rundt om din ejendom og lægge det i mønstre og bredder, som du vil have det. Tag os med på råd, vi har mange ideer og meget erfaring, og måske kan vi se en løsningsmulighed, du ikke selv havde fået øje på?

Skal du have fjernet eksisterende belægning, klarer vi naturligvis også gerne det.

Få en pris på en ny indkørsel eller en ny terrasse

Vi kører hver dag ud og lægger ny indkørsel og ny terrasse i Roskilde, Holbæk og Køge, og vi laver belægning på hele Sjælland, hvis opgaven er der. Går du med planer om at få lavet ny belægning på din ejendom, så lad os komme forbi for at drøfte mulighederne med dig og give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på telefon 40 88 58 30 – måske er vi lige ude at lave en ny terrasse, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.


Autoriseret Kloakmester & Entreprenør